Thursday, October 23, 2008

Ullared

I Ullared kan allt hända.

Melvin och Hugo är på husvagnssemester. Hugo är intresserad av något längre bort på vägen. Melvin är bara intresserad av Hugo.

Melvin var kär i Hugo hela helgen, och Hugo var likgiltig. På grund av sina utspel fick Melvin fick gå under namnet "sexbrottslingen".

Melvin ville inte lämna sitt livs kärlek när helgen var slut, han ville hellre åka med till Kalmar. Hugo är bedjande om att få bort det lilla monstret!

Det finns jättemånga bilar i Ullared. Havet av bilar slutar inte förrän allra längst bort i den här bilden, och fortsätter till höger, vänster och bakom mig...

Man kan köpa vad som helst inne på Gekås. Dagens produkt är "Mursnor", snor speciellt avsett för murning (?). De där danskarna! Som sagt, allt finns!

Och vissa köpte bilen överfull. T.o.m. baksätet var knökfullt, frågan är var våra passagerare Andrisabet (jmfr TomKat och Bradgelina) och Melvin ska åka?

Och om man är riktigt riktigt snäll blir man inbjuden till rara människor på tusen kakor, tårta, petit-chou-krans, kaffe och ännu fler kakor!


Elisabets fina mormor.

Andrisabet och Melvin fick plats till slut.

Och alla kom lyckligt hem!

3 Comments:

At 00:23 , Anonymous Anonymous said...

Jaa, det är ett fantastiskt ställe. De har t.o.m. magiska vantar!!!! En ny handlelapp är redan påbörjad.

 
At 02:21 , Blogger Sister Sweden said...

Mycket bra! Är 'tändvätska' med på listan?

 
At 13:23 , Anonymous Anonymous said...

Jajamensan.Nu väntar ett nytt äventyr med husvagnen. Denna gången bär det iväg till Jönköping och konsert med Moody Blues.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home